(kahdeksan annosta)

Iso piirakkavuoka
8 kananmunaa
2 dl kermaa

Juustopiirakka:
- homejuusto
- juustoraastetta
- fetajuusto
- sipulia
- paprika
- tomaattia

Tonnikalapiirakka:
- homejuustoa
- juustoraastetta
- sipulia
- tonnikala öljyssä
- katkarapuja
- paprika ym.

Kinkkupiirakka:
- sama kuin yllä, mutta kinkku tonnikalan ja katkiksien tilalle

Nämä vaan omia ehdotuksia, piirakkaan voi laittaa suurenpiirtein mitä kaapista löytyy.

VALMISTUS:
1. voitele vuoka voilla
2. vatkaa kananmunat ja kerma
(lisää tonnikala jos teet tonnikalapiirakan)
3. kaada seos piirakkavuokaan
4. pilko vihannekset ja fetajuusto
5. ripottele 1/2 juustoraasteesta ja homejuusto pohjalle, sen jälkeen muut ainekset ja viimeiseksi loput juustoraasteesta ja homejuustosta.
(Itse en nim. pidä siitä että kaikki ainekset "uppovat" pohjalle ja juusto jää pinnalle)
6. Paista uunissa 180 asteella kunnes piirakka saa hyvän värin, noin 20 min uunista riippuen.

Mausteita jokainen laittaa mielen mukaan, itse koen että juustot, kinkku ja tonnikala tuovat tarpeeksi makua.

 

Kätevä ja monipuolinen munapiirakka